Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
"Pe aripile muzicii de fanfara" .

In data de 05 februarie, in municipiul Bistrita, a avut loc concertul "Pe aripile muzicii de fanfara" oferit de Formatiunea Muzicii Militare a garnizoanei Bistrita cu prilejul aniversarii a 47 de ani de la infiintare.

Au fost prezenti presedintele Consiliului Judetean, domnul Emil Radu MOLDOVAN, primarul municipiului Bistrita, domnul Ovidiu Teodor CRETU, comandantul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", colonel Iulian BERDILA, reprezentanti ai sistemului national de aparare, ordine publica si siguranta nationala , cadre militare din unitatile garnizoanei Bistrita, invitati.

Formatiunea Muzicii Militare a garnizoanei Bistrita este compusa din 29 de instrumentisti si are in palmares participarea la diferite festivaluri si concursuri interne si internationale, unde a fost intotdeauna la inaltimea asteptarilor, dovada fiind premiile obtinute pentru profesionalismul de care au dat si dau dovada in continuare.

Sub bagheta dirijorului muzicii militare, plutonier adjutant Bogdan BEJINARIU, au fost interpretate piese muzicale din repertoriul national si international care au incantat asistenta, fiind aplaudati la scena deschisa pentru calitatea repertoriului, daruire si profesionalism.

Cuvantul de deschidere a fost rostit de catre domnul Emil Radu Moldovan, iar in incheiere primarul municipiului, domnul Ovidiu Teodor CRETU, impreuna cu colonelul Iulian BERDILA au felicitat si au adus sincere multumiri protagonistilor pentru prestatia de exceptie si totodata le-au urat succes in activitatile viitoare.

 

        OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE LA U.M. 01331 BISTRITA

        Locotenent - colonel

              Florin APAFAIAN

0 comentarii2863 vizualizări06 februarie 2016




rss 2.0
rss 2.0