Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Produse scoase la vanzare de aproape 3.500 de lei fara documente legale - confiscate de jandarmii bistriteni.

In prima zi a lunii martie a.c., au fost executate controale specifice privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, in mai multe piete din mediul rural. Jandarmii au depistat pe raza localitatii Salva, un reprezentant al unei societati comerciale care oferea spre comercializare, in calitate de distribuitor, mai multe produse de uz casnic, in mare parte, fiind vorba despre produse din material plastic.

           Valoarea totala a acestor produse se ridica la 3.408,87 lei.

           Conform prevederilor legale in vigoare, toate produsele au fost confiscate, iar in conformitate cu prevederile legii nr. 12 din 1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, art. 1, lit.e, agentul economic a fost sanctionat cu amenda de 2.000 de lei, pentru efectuarea de acte de comert fara documente legale de provenienta, (factura, aviz de insotire). 

          Jandarmeria multumeste cetatenilor pentru sprijinul constant acordat in indeplinirea atributiilor specifice si recomanda tuturor cetatenilor care sunt martorii savarsirii unor actiuni suspecte a fi ilegale, sa anunte de urgenta la numarul unic 112, pentru informatii sau detalii despre eveniment.

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

 

0 comentarii2989 vizualizări02 martie 2016




rss 2.0
rss 2.0