Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 530 vizitatori azi
Tineri sanctionati de jandarmi pentru deteriorarea unor bunuri publice.

Doi tineri, Laurentiu S. de 20 de ani si Diana M. de 19 ani, ambii din Bistrita, au fost sanctionati de catre jandarmi cu avertisment scris pentru deteriorarea unor bunuri de utilitate publica. Acestia foloseau incorect bancile montate la locul de joaca de pe strada O. Goga, (spatele bisericii din zona BIG), fapt de natura sa produca deteriorarea acestora prin murdarire.

        Totodata, jandarmii au mai sanctionat la sfarsit de saptamana fapte de cersetorie, lipsa supravegherii minorilor, provocarea si participarea la scandal, tulburarea linistii publice, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat, respectiv adresarea de injurii si refuzul legitimarii in fata agentilor constatatori.

        Totalul sanctiunilor aplicate se ridica la 4.300 de lei si 10 avertismente scrise.

        De asemenea, jandarmii montani Rodna si Piatra Fintinele, au aplicat doua avertismente scrise si o amenda de 800 de lei pentru ridicarea de resturi de exploatare din fondul forestier, in conformitate cu prevederile legii 171 din 2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, art. 17,lit. b.

 

 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii3108 vizualizări14 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0