Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 09 Martie 2021 - 15502 vizitatori azi
Interventie pentru salvarea unui barbat de 46 de ani - gasit semiconstient in balconul unui hotel.

PRINCIPALELE ACTIUNI DESFASURATE DE POMPIERII BISTRITENI IN SAPTAMANA PRECEDENTA. Activitati de control desfasurate de I.S.U. "Bistrita" in perioada 25-26.03.2016. In aceasta perioada, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud, prin Inspectia de Prevenire,  a desfasurat activitati de control la patru lacasuri de cult, unde urmau sa aiba loc manifestari religioase cu un numar mare de crestini,  care au sarbatorit in acest sfarsit de saptamana Pastele Catolic.  In urma controalelor efectuate, majoritatea deficientelor constatate au fost remediate pe loc, iar pentru restul au fost aplicate masuri contraventionale cu "Avertisment".

Concomitent cu activitatile de control asupra respectarii normelor de aparare impotriva incendiilor, pompierii din cadrul subunitatilor operative de interventie au efectuat si actiuni de recunoastere la categoriile de obiective cuprinse in planurile de verificare.

 *****

 In perioada 21.03.2016, ora 08.00 -  28.03.2016, ora 08.00, dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. Bistrita - Nasaud a primit 195 de solicitari care au fost directionate catre echipajele inspectoratului si au rezultat 194 interventii si o deplasare fara interventie. 

Echipajele SMURD (terapie intensiva mobila si echipaje de prim ajutor ) au acordat asistenta medicala prespitaliceasca unui numar de 181 de persoane, in tot atatea situatii de urgenta. Pompierii militari din cadrul subunitatilor inspectoratului au actionat pentru lichidarea a 11 incendii pe raza judetului Bistrita - Nasaud, misiunile fiind orientate pentru limitarea pagubelor materiale si impiedicarea extiderii focarelor la alte obiective.

 

 

 

Interventie pentru salvarea unui barbat de 46 de ani - gasit semiconstient in balconul unei camere de la etajul 4 al unui hotel din mun. Bistrita - duminica, 27 martie a.c., ora 20.20.

Cu ajutorul autospeciale de interventie si salvare de la inaltime, salvatorii au ajuns in balconul alaturat si mai departe, pe balustrada, in balconul in care se afla victima.

Dupa stabilizare si acordarea primului ajutor, victima a fost transportata la UPU SMURD, asistata de un medic din cadrul SAJ Bistrita - Nasaud.

Foto / video: https://www.facebook.com/isubistrita/posts/1778299802392214

 

 

            INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA".

0 comentarii2856 vizualizări28 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0