Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 2158 vizitatori azi
Parfumuri destinate comercializarii ilegale - confiscate de jandarmii montani Piatra Fintinele.

Luni, 04 aprilie a.c., jandarmii montani Piatra Fintinele, au depistat in curtea hotelului castel de la Tihuta, un barbat care oferea turistilor spre vanzare, parfumuri contrafacute, pentru care nu detinea documente de provenienta.

          Conform prevederilor legale in vigoare, toate produsele au fost confiscate, iar in conformitate cu prevederile legii nr. 12 din 1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, art. 1, lit.e, barbatul a fost sanctionat cu amenda de 500 de lei, pentru efectuarea de acte de comert fara documente legale de provenienta, (factura, aviz de insotire).  Totodata, Z. P. de 41 de ani din Reghin, judetul Mures a fost sanctionat si cu avertisment scris, pentru efectuarea unor acte de comert in alte locuri decat cele amenajate special in acest sens.

        Valoarea estimativa a celor 8 parfumuri se ridica la aproximativ 400 lei.

         Jandarmeria multumeste cetatenilor pentru sprijinul constant acordat in indeplinirea atributiilor specifice si recomanda tuturor cetatenilor care sunt martorii savarsirii unor actiuni suspecte a fi ilegale, sa anunte de urgenta la numarul unic 112, pentru informatii sau detalii despre eveniment.

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2611 vizualizări05 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0