Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Promovarea carierei militare - NASAUD, 20.04.2016.

In sirul manifestarilor desfasurate cu ocazia Zilei Fortelor Terestre, Brigada 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", impreuna cu Centrul Militar Judetean Bistrita-Nasaud, au organizat in data de 20 aprilie a.c., la Colegiul National "George Cosbuc"din Nasaud, activitatea de promovare a carierei militare.

La eveniment au participat si elevi ai Colegiului Economic Nasaud si ai Scolii Gimnaziale "Iacob si Ioachim Muresanu" din localitatea Rebrisoara, alaturi de directorul Colegiului National "George Cosbuc", domnul Dorel Alexandru Coc si a comandantului Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN , colonel Iulian Berdila.

Activitatea a debutat in aula liceului, cu o prezentare a activitatilor desfasurate de catre militarii brigazii in cadrul misiunilor interne si internationale, ulterior elevii avand oportunitatea de a vizita standurile cu echipamentul si armamentul din dotarea marii unitati.

De asemenea, elevilor le-au fost oferite pliante si informatii referitoare la alegerea carierei militare.

A fost o activitate de succes, cei 700 de elevi din cele trei institutii de invatamant nasaudene fiind incantati de prestatia militarilor bistriteni.

 

 

Ofiter cu informarea si relatiile publice la Brigada 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN"

Lt.col. Florin APAFAIAN.

0 comentarii3290 vizualizări20 aprilie 2016




rss 2.0
rss 2.0