Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 03 Aprilie 2020 - 4150 vizitatori azi
Competitia sportiva interpenitenciara Cupa de nord-vest la a III-a editie.

Miercuri, 11 mai 2016, Penitenciarul Bistrita a organizat cea de-a III-a editie a competitiei sportive interpenitenciare Cupa de Nord-Vest. Concursul s-a desfasurat la Penitenciarul Bistrita si a reunit persoane private de libertate din penitenciarele Oradea, Gherla, Satu Mare, Baia Mare si Bistrita. Intrecerile sportive din cadrul competitiei s-au desfasurat la urmatoarele discipline: fotbal-tenis, sah si tenis de masa.

La finalul intrecerilor, persoanele private de libertate participante au primit diplome, cupe si medalii.

Organizarea acestei actiuni a urmarit cultivarea spiritului de competitie constructiva, dar mai ales, perpetuarea si consolidarea colaborarii intre unitatile penitenciare, care au un deziderat comun - interventia recuperativa pentru reintegrarea sociala a persoanelor care au executat o pedeapsa privativa de libertate.

Competitia a avut loc cu sprijinul Directiei Judeteane pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud si cu implicarea sponsorului RCB ELECTRO 97 SA.

 

 Subcomisar de penitenciare Cosmin PARAUAN

     Purtator de cuvant.

0 comentarii2408 vizualizări11 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0