Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Aprilie 2020 - 11388 vizitatori azi
Accident rutier cu victime multiple municipiul Bistrita.

In aceasta dimineata, la ora 06.47, prin numarul unic de urgenta 112 a fost anuntat un accident rutier cu victime multiple in cartierul Viisoara din mun. Bistrita. In accident au fost implicate patru autovehicule, dintre care un tir, un microbuz si doua autoturisme.

            Salvatorii au gasit patru victime ramase blocate in microbuz, dintre care doua, un barbat si o femeie, erau incarcerate. Victimele au fost extrase de pompierii militari prin manevre specifice, in mai putin de cinci minute de la momentul sosirii la locul accidentului si predate echipajelor medicale alocate. Victimele ramase incarcerate erau inconstiente in momentul in care au fost extrase, pentru femeie au fost incepute manevrele de resuscitare, dar din pacate, dupa aproximativ 45 de minute, echipajele medicale au fost nevoite sa constate decesul. Barbatul ramas incarcerat a fost stabilizat si preluat de echipajul de terapie intensiva mobila si transportat la UPU - SMURD Bistrita pentru alte investigatii medicale.

            Tot la UPU - SMURD  au ajuns alte sase victime, constiente si cooperante, care prezentau multiple leziuni si traumatisme ce aparent nu le puneau viata in pericol.

            Doi barbati, conducatorul auto al tirului, respectiv un conducator auto al unul autoturism implicat in accident, au primit asistenta medicala la locul solicitarii, dar au refuzat transportul la spital.

            Pentru acordarea primului ajutor persoanelor implicate in accident, au fost alocate doua echipaje de descarcerare, echipajul de terapie intensiva mobila si un echipaj de prim ajutor SMURD si patru autosanitare apartinand Serviciului Judetean de Ambulanta Bistrita - Nasaud.

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita"

0 comentarii2464 vizualizări13 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0