Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Iulie 2020 - 5082 vizitatori azi
Nu au respectat ordinea publica in timpul unei partide de fotbal si au fost sanctionati de jandarmi.

In timpul partidei de fotbal care s-a disputat intre echipele F.C. Bistrita si Progresul Taure, trei tineri in varsta de 20, 21 si 24 de ani care nu au respectat prevederile legale in vigoare au fost sanctionati de jandarmi pentru adresarea de expresii jignitoare la adresa spectatorilor si a oficialilor. Cristian B., Daniel V. si Andrei Z., domiciliati in localitatea Taure, au fost sanctionati de jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita cu cate 150 de lei fiecare.

          Conform prevederilor legii nr. 4, din 2008, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, art. 20, lit. m, savarsirea de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea ori scandarea de injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum si amenintarile cu acte de violenta impotriva celorlalti spectatori, oficiali, jucatori sau a bunurilor acestora, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 150 lei la 400 lei sau prestarea a 70-120 ore de activitati in folosul comunitatii.

Partida a avut loc duminica, 15 mai a.c., pe Stadionul Municipal Gloria Bistrita, in cadrul Ligii a IV a de fotbal.                                

               Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2380 vizualizări17 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0