Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Iulie 2020 - 5028 vizitatori azi
Incendiu in localitatea Maieru.

In dimineata zilei de marti, 17 mai 2016, la ora 02.05, prin numarul unic de urgenta 112, a fost anuntat un incendiu la o casa situata in localitatea Maieru, iar flacarile ajunsesera pana la o casa de locuit invecinata.

            Garda de interventie Sangeorz - Bai a actionat, mai bine de patru ore,  cu doua echipaje de stingere si un echipaj de prim ajutor SMURD. La operatiunile de stingere au participat Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta din localitatile Maieru si Rodna. Actiunile au fost orientate spre localizarea si lichidarea focarelor, dar si pentru  izolarea acestora, pentru a nu se extinde la mai multe obiective invecinate.

            Din fericire, nu au fost inregistrate victime omenesti, persoanele din casa respectiva au reusit sa se evacueze din zona de manifestare a incendiului. Dupa finalizarea interventiei, in urma cercetarilor efectuate la locul incendiului, s-a stabilit faptul ca evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un cos de fum defect sau necuratat corespunzator.

            Au ars acoperisul casei de la care a izbucnit incendiul, pe o suprafata de cca. 90 mp, acoperisul unei anexe, pe o suprafata de 100 mp si s-au degradat peretii si tavanul acesteia, elemente de mobilier si electrocasnice, dar si 10 mp de streasina, doua gemuri termopan si fatada casei invecinata, ce risca sa fie cuprinsa in totalitate de flacari.

 
 Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

0 comentarii2296 vizualizări17 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0