Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Aprilie 2020 - 11302 vizitatori azi
Adolescenta fara violenta la Colegiul Silvic din orasul Nasaud.

Activitatile de prevenire ale Jandarmeriei bistritene adresate elevilor si tinerilor din unitatile de invatamant din judet, continua. Marti, 17 mai a.c. au avut loc intalniri pe linia prevenirii violentei in randul tinerilor, in cadrul campaniilor intitulate sugestiv "Adolescenta fara violenta" -  campanie de prevenire a delincventei juvenile, respectiv "Ora de civilizatie" - campanie de prevenire a violentei in institutiile de invatamant si a absenteismului scolar.

Intalnirile cu elevii au fost organizate in orasul Nasaud la Colegiul Silvic "Transilvania", iar astazi joi, 18 mai a.c., jandarmii sunt prezenti in mijlocul elevilor din orasul Beclean.

 

       Astfel de activitati au loc pe tot parcursul anului scolar fiind organizate intalniri intre reprezentantii institutiilor de invatamant, (directorii educativi, consilierii scolari, profesorii diriginti, reprezentanti ai comitetelor de elevi si de parinti, precum si alti responsabili de implementarea unor programe si proiecte cu tematica specifica).

 

 

              Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul  

0 comentarii2709 vizualizări18 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0