Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 03 Aprilie 2020 - 4472 vizitatori azi
9 tineri s-au inscris pentru admiterea la Academia de Politie - Arma Jandarmi.

In data de 27 mai  a.c., s-a incheiat etapa inscrierilor pentru tinerii care doresc sa sustina examenul de admitere la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti  - arma Jandarmi. Pana in prezent noua tineri doresc sa devina ofiteri de Jandarmerie, ca urmare si-au depus documentatia in vederea sustinerii examenului de admitere.

In schimb tinerii care vor sa urmeze cursurile unei scoli de subofiteri pentru a deveni jandarmi se mai pot inscrie pana in data de 29 iulie a.c. Pana acum la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud s-au inscris 6 de tineri care vor sa devina subofiteri jandarmi.

Relatii suplimentare privind conditiile inscrierii la examenul de admitere, dosarul de candidat, termenele de depunere ale dosarelor complete, respectiv evaluarea psihologica, se pot obtine la Biroul Resurse Umane din cadrul Jandarmeriei bistritene, din strada Romana nr. 17A, Bistrita, tel. 0263-239733, int. 24535, 24536, sau de pe site-ul: www.jandarmeriabistrita.ro.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2079 vizualizări30 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0