Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Aprilie 2020 - 11456 vizitatori azi
ZIUA PORTILOR DESCHISE la ISU Bistrita.

Maine, 1 iunie 2016, in intervalul orar 10.00-14.00, cu prilejul Zilei Internationale a Copilului, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud isi deschide portile si ii asteapta pe sarbatoriti la subunitatile din Bistrita, Nasaud, Beclean, Sangeorz - Bai si Prundu Bargaului.

Cei mici vot fi intampinati cu autospeciale de stingere a incendiilor cu apa si spuma, autospeciale de descarcerare si acordare a primului ajutor medical, autospeciale de interventie si salvare de la inaltimi si alte autospeciale destinate interventiei in situatii de urgenta.

De asemenea, un echipaj cu o autospeciala de interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita va participa la activitatile organizate de Primaria municipiul Bistrita la Palatul Culturii, in intervalul 12.00 - 14.00, pentru o actiune de informare preventiva dedicata copiilor si parintilor.

Copiii vor afla detalii despre accesoriile de interventie si ajutati de pompieri, le vor putea utiliza. De asemenea, vor primi informatii utile despre cum sa-si protejeze viata si sanatatea, dar si modul cum trebuie sa se comporte in cazul aparitiei unei situatii de urgenta.

 

INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA".

0 comentarii2079 vizualizări31 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0