Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Iulie 2020 - 5854 vizitatori azi
Sanctiuni aplicate de jandarmi pe linie silvica.

In timpul unei actiuni punctuale executate in zona Ocolului Silvic Dealu Negru, in localitatea Budacu de Sus jandarmii au depistat pe M.I. de 30 de ani si pe F.P. de 39 de ani, ambii din localitatea Budacu de Sus, in timp ce sustrageau material lemnos. Pe numele celor doi au fost intocmite actele de sesizare pentru infractiunea de furt de arbori, care vor fi inaintate organelor abilitate pentru solutionare.

         Totodata, pe raza aceleiasi localitati a fost depistat de catre jandarmi si T.G. de 39 de ani din Pietris, in timp ce taia arbori in padurea de pe raza localitatii Budacu de Sus. In acest caz au fost sesizati specialistii Ocolului Silvic Dealu Negru pentru a lua masurile care se impun, in conformitate cu prevederile legii 171 din 2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, art. 8.

            La fata locului a fost surprins si C.M. de 28 de ani, din Budacu de Sus, acesta fiind sanctionat de jandarmi cu 800 de lei amenda pentru ridicarea de resturi de exploatare din fondul forestier, in conformitate cu prevederile legii 171 din 2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, art. 17, lit. b.

 

 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2443 vizualizări03 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0