Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Mai 2020 - 9310 vizitatori azi
Batalionul 405 Sprijin Logistic "NASAUD" sarbatoreste 15 ani de activitate.

In data de 15 iulie 2016, Batalionul 405 Sprijin Logistic "NASAUD" sarbatoreste 15 ani de activitate. Pentru marcarea acestui eveniment, in data de 14 iulie 2016 de la orele 18.00, la Biserica Evanghelica din Bistrita, a avut loc un concert de gala sustinut de catre Muzica Militara a garnizoanei sub bagheta plutonierului adjutant Bejinariu Bogdan, corul barbatesc al Batalionului 812 Infanterie "BISTRITA", Alexandra Iuga - soprana (eleva a Liceului de Muzica "Tudor Jarda" din Bistrita), Ovidiu Purcel - tenor (Opera Germana din Rhein - Dusseldorf), Nelu Petrusca (Ansamblul folcloric "Dor Romanesc" de la Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita) si Cornelia Ardelean - Archiudean (interpreta de muzica populara la Cercul Militar Bistrita).

A fost abordat un repertoriu diversificat gustat si apreciat de catre toti cei prezenti, incepand de la muzica de promenada, muzica preclasica, ajungandu-se pana la prelucrari din muzica de film.

Audienta a fost formata din militari ai unitatilor militare din garnizoana Bistrita, familiile acestora si cetateni ai municipiului.

 

 OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE  AL U.M. 01331 BISTRITA

Lt. col. Cristian MARIS

 

Text: Lt.col. Cristian MARIS

Foto: Cap. Robert POP                                  

0 comentarii2205 vizualizări15 iulie 2016
rss 2.0
rss 2.0