Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Mai 2020 - 7570 vizitatori azi
Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta - editia 2016.

In perioada 27 — 29.07.2016, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud va organiza faza a III a  zonala a "Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta" — editia 2016. La aceasta etapa, pompierii militari profesionisti din cadrul a cinci inspectorate pentru situatii de urgenta, din judetele Cluj, Satu Mare, Salaj, Maramures  si Bistrita - Nasaud se vor intrece pentru obtinerea primului loc in vederea participarii la etapa nationala.

Probele, deosebit de grele, care necesita foarte mare indemanare si pricepere, toate contracronometru, vor consta in:

-        Scara de fereastra

-        Pista cu obstacole pe 100 metri

-        Stafeta 4x100 metri

-        Realizarea dispozitivului de interventie la motopompa.

Proba "Scara de fereastra", poate cea mai spectaculoasa dintre cele patru, ce va consta in escaladarea unui turn pana la etajul al treilea, cu o inaltime de 13,12 metri, se va realiza la sediul inspectoratului, din municipiul Bistrita, in ziua de 27 iulie, incepand cu ora 18.00.

In ziua de 28 iulie, concurentii loturilor sportive ale inspectoratelor pentru situatii de urgenta vor avea de sustinut alte trei probe, toate in lupta cu secundele pentru a obtine o clasare cat mai buna, pe Stadionul "Jean Padureanu" din Bistrita, si anume:

-        Pista cu obstacole pe 100 metri, incepand cu ora 08.15;

-        Stafeta 4x100 metri, incepand cu ora 11.00;

-        Realizarea dispozitivului de interventie la motopompa, incepand cu ora 17.30.

 

La finalul unor probe extrem de disputate, castigatorii vor fi recompensati cu premii constand in cupe, diplome si medalii, in functie de clasarea pe podium.

Toti cei interesati de aceste activitati specifice pompierilor, care au ca obiectiv fundamental dezvoltarea si perfectionarea aptitudinilor si deprinderilor specifice, necesare indeplinirii actiunilor de interventie in situatii de urgenta, sunt rugati sa participe la eveniment in calitate de spectatori.

 

      INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA" 

0 comentarii2191 vizualizări27 iulie 2016
rss 2.0
rss 2.0