Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
COMUNICAT DE PRESA - TRECERE IN REZERVA.

In data de 02 august, pe platoul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", a avut loc ceremonia prilejuita de trecerea in rezerva a domnilor colonei Ionel Blaga si Gelu Bumb, a domnilor plutonieri adjutanti principali Tiberiu Tanca si Dorel Pop, respectiv a domnului plutonier adjutant Laurentiu Mitrut.

Activitatile au debutat cu acordarea onorului comandantului brigazii - colonel Iulian Berdila, salutul Drapelului de Lupta, trecerea in revista a garzii de onoare, salutul formatiei si intonarea Imnului National al Romaniei.

S-a dat citire ordinelor de inaintare in gradul de colonel a celor doi ofiteri, ordinelor de trecere in rezerva a ofiterilor si subofiterilor, urmate de prezentarea mesajelor ministrului apararii nationale si comandantului Diviziei 4 Infanterie "GEMINA" in care, cadrelor militare trecute in rezerva li se aduc multumiri pentru activitatile desfasurate cu daruire si resposabilitate si se transmit felicitari pentru rezultatele obtinute.

In semn de apreciere si recunostinta pentru eforturile depuse, cei cinci camarazi au primit fiecare o placheta cu sigla brigazii, un steag de identificare al brigazii si o diploma de excelenta.

A fost un moment emotionant si uram pe aceasta cale colegilor nostri, multa sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei dragi.

 

OFITER CU INFORMAREA SI RELATIILE PUBLICE AL U.M. 01331 BISTRITA

Locotenent colonel - Cristian MARIS.

 

 

Text: Lt.col. Cristian MARIS

Foto: Cap. Robert POP

0 comentarii3710 vizualizări02 august 2016




rss 2.0
rss 2.0