Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 20 Septembrie 2020 - 15324 vizitatori azi
Sanctiuni aplicate de jandarmi la sfarsit de saptamana.

In ultimele zile, jandarmii s-au aflat in mijlocul cetatenilor, prin executarea misiunilor specifice, atat in municipiu dar si in zona montana Rodna si Piatra Fintinele. In zona de munte au fost executate patrulari pe principalele trasee turistice din aria de competenta si nu au fost constatate probleme deosebite pe aceasta linie.

 In schimb in municipiul Bistrita, Nasaud si statiunea balneara Sangeorz-Bai, in perioada mentionata jandarmii au aplicat un total de 19 sanctiuni in valoare de 2.700 de lei si 12 avertismente scrise, pentru abateri de la legislatia in vigoare pe linia ordinii si linistii publice.

Dintre contraventiile constatate, amintim: parcarea unor autovehicule in loc nepermis, scoaterea din containere a unor resturi menajere, conform H.C.L. nr. 15 din 2016, art. 10, lit.w si r, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat, atragerea de persoane de sex opus pentru intretinerea de raporturi sexuale cu scopul obtinerii unor foloase materiale si cersetoria, conform prevederilor legii nr. 61 din 1991, actualizata, pentru  incalcarea unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2443 vizualizări08 august 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0