Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Exercitiu tactic complex la cel mai mare operator economic din mun. Bistrita.

Efectivele Detasamentului de Pompieri Bistrita au executat azi, 25 august a.c., un exercitiu tactic la cel mai mare operator economic din municipiul Bistrita, situat pe strada Tarpiului din localitate. Tinand cont de faptul ca in acest obiectiv isi desfasoara activitatea un numar foarte mare de persoane, orice situatie de urgenta, generata de un incendiu sau de alta natura, poate avea consecinte nedorite. 

Pentru a ne asigura ca atat efectivele Inspectoratului Situatii de Urgenta "Bistrita", cat si personalul specializat PSI de la locul de munca, actioneaza cu respectarea procedurilor de specialitate, a fost pus in practica un scenariu care a prevazut un incendiu intr-una din sectiile fabricii, cu doua victime aflate in imposibilitatea de a se evacua si flacari violente la nivelul structurii de rezistenta si la acoperisul obiectivului.

Evacuarea celor peste 1000 de persoane de la locul de munca a fost realizata in intervalele de timp prevazute, in locuri special destinate evacuarilor, iar echipajele de interventie, odata alertate, au actionat pentru gestionarea situatiei de urgenta date.

Dispeceratul Integrat I.S.U. - S.A.J. a alocat patru echipaj de stingere, cu trei autospeciale de lucru cu apa si spuma si autospeciala de interventie si salvare de la inaltime si un echipaj de descarcerare. Asigurarea asistentei medicale a fost gestionata de un echipaj de prim ajutor SMURD. 

In continuare, facilitatile cu aglomerari mari de persoane, spatiile publice si private unde isi desfasoara activitatea un numar important de cetateni, vor obiective unde se vor executa exercitii tactice, cu forte si mijloace in teren.

 

INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA".

0 comentarii2807 vizualizări25 august 2016




rss 2.0
rss 2.0