Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 34350 vizitatori azi
Aniversarea a 20 de ani de la participarea la Misiunea UNAVEM III din Angola.

Vineri, 16 septembrie, la sediul Batalionului 812 Infanterie "Bistrita a avut loc adunarea festiva desfasurata cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la participarea la Misiunea UNAVEM III din Angola, prima misiune intr-un teatru de operatii a Batalionului 812 Infanterie "Bistrita".  Adunarea festiva, condusa de Lt.col. Florin Cioanca, a debutat cu introducerea in formatie a drapelului de lupta al Batalionului 812 Infanterie "Bistrita"si primirea onorului de catre comandantul Brigazii 81 Mecanizata "Gl.Grigore Balan", Colonel Iulian Berdila.

            General locotenent (Rz.) Alexandru RUS, comandantul Batalionului 812 Infanterie pe timpul participarii la Misiunea UNAVEM III din Angola, a facut o scurta trecere in revista a activiatii batalionului pe timpul executarii misiunii si a subliniat faptul ca Batalionului 812 Infanterie "Bistrita"reprezinta o unitate de elita a Armatei Romane, iar atunci cand i-au fost incredintate misiunile, de cele mai multe ori cele mai grele, prin priceperea si maiestria comandantilor si prin profesionalismul militarilor, acestea au fost indeplinite la cele mai inalte standarde.

                Actvitatea a continuat cu realizarea unei fotografii de grup si depunerea unei coroane de flori la Monumentul Eroilor Batalionului 812 Infanterie "Bistrita".

 

            Text:Locotenent Andreea Birzu

Foto: Caporal clasa a III-a Cristian Anghelina.

0 comentarii4200 vizualizări16 septembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0