Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 28 Martie 2020 - 11942 vizitatori azi
Peste 400 de oi furate de la stana de pe "Magura"

Dumitru C. de 62 de ani din Prundu Bargaului a apelat la ajutorul jandarmilor montani din Piatra Fantanele la sfarsitul acestei saptamani, sustinand faptul ca de la stana localizata in zona numita "Magura" i-au disparut un numar de 430 de oi. Avand in vedere faptul ca pagubitul il banuia de acest fapt pe ciobanul Ioan O. de 60 de ani, din Prundu Bargaului, un echipaj de jandarmi ai Detasamentului 1 Mobil Bistrita, jandarmii montani din Piatra Fantanele si un politist din localitatea Tiha Bargaului, s-au deplasat in zona denumita "Fete", din Tiha Bargaului, la proprietatea lui George C. de 60 de ani, locul unde s-ar fi aflat oile sustrase.

Avand in vedere prezenta fortelor de ordine la fata locului, discutiile dintre stapanul stanii si ciobani s-au desfasurat pe cale pasnica, cel in cauza recunoscand ca a facut acest gest deoarece pagubitul avea ceva datorii mai vechi la acesta.

In prezent cercetarile au fost preluate de politistii Postului Tiha Bargaului, care vor stabili cauzele care au dus la savarsirea acestei fapte.

3 commentarii3066 vizualizări13 septembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0