Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Jandarmii bistriteni doneaza sange pentru viata!

Timp de trei zile, jandarmii bistriteni se vor prezenta la sediul Centrului de Transfuzii Sanguine Bistrita Nasaud pentru a dona sange, acestia raspunzand prompt ca de fiecare data solicitarii privind refacerea stocului existent la nivelul judetului. Doneaza sange! Salveaza o viata! este campania de donare de sange prin care jandarmii contribuie la salvarea de vieti omenesti.

 

 

         Informatii de backgound

Ultima campanie de acest gen la care au participat cadre ale Jandarmeriei Romane a fost cea denumita sugestiv: Doneaza sange! Salveaza o viata! cara a fost organizata in perioada 23-27 mai 2016. 

           Aceasta campanie are ca scop informarea si constientizarea populatiei cu privire la nevoia reala de sange pentru transfuzii din spitalele romanesti, cresterea numarului donatorilor de sange din Romania si imbunatatirea stocurilor sanguine nationale.

           Mentionam ca in luna mai, la nivel national aceasta actiune umanitara s-a concretizat in recoltarea a peste 8 mii de litri de sange.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii2653 vizualizări26 octombrie 2016




rss 2.0
rss 2.0