Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 19 August 2019 - 3976 vizitatori azi
Actiune de plantare puieti.

In 6 aprilie 2011, 30 de persoane private de libertate din custodia unitatii au participat la o actiune de plantare a opt mii de puieti de salcam si stejar, in zona localitatii Sinmihaiu de Campie.

Activitatea a fost pusa in aplicare la solicitarea si cu ajutorul Asociatiei "TASULEASA SOCIAL", promotor al amplelor campanii de responsabilitate sociala, indreptate in directia protejarii mediului inconjurator.

Persoanele private de libertate care au fost implicate in aceasta actiune au fost selectionate pe baza de voluntariat, demonstrand ca protejarea mediului este o responsabilitate a fiecaruia.

            Prin implicarea in acest gen de actiuni, persoanele aflate in executarea unei pedepse privative de libertate isi mentin utilitatea sociala, voluntariatul fiind o modalitate de a stimula implicarea neconditionata in actiuni ce presupun oferirea de sprijin si ajutor, in primul rand fata de mediul inconjurator, dar si fata de semeni.

Pentru informatii suplimentare desemnam ca persoana de contact pe subinspector de penitenciare Laura Opris, purtator de cuvant, telefon 0263-238175, fax 0263-234439, e-mail lopris@dgp.ro.

 

 

PURTATOR DE CUVANT

PENITENCIARUL BISTRITA

Subinspector de penitenciare

LAURA OPRIS

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii1582 vizualizări07 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0