Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Misiunile organizate de jandarmii bistriteni pe linie silvica continua sa dea in continuare rezultate.

Jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, continua actiunile privind prevenirea si combaterea delictelor silvice la nivelul judetului. De aceasta data a fost executata o misiune specifica pe Valea Budacului. Au fost vizate localitatile Cusma, Cetate, Dumitrita, Ragla, Budacu de Sus, Ardan, Sieu, Sieut si Domnesti.

Au fost aplicate 12 sanctiuni, din care trei amenzi in valoare de 3.000 de lei si 9 avertismente scrise. Sanctiunile au fost aplicate pentru: patrunderea in fondul forestier cu autovehicule nedestinate transportului de material lemnos, taierea arborilor fara drept, ridicarea de resturi de exploatare din fondul forestier fara drept, transportul de material lemnos fara documente legale si sustragerea fara drept a materialului lemnos, in conformitate cu prevederile legii 171 din 2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice.

         Totodata cei 2,5 metri cubi de material lemnos au fost confiscati si predati conform procedurilor legale in vigoare Ocolului Silvic Dealu Negru. De asemenea au mai fost confiscate trei topoare si trei atelaje hipo.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2814 vizualizări04 noiembrie 2016




rss 2.0
rss 2.0