Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 04 Martie 2021 - 22564 vizitatori azi
Jandarmii montani si Administratia Parcului National Muntii Rodnei - impreuna in sprijinul turistilor!

           Avand in vedere incalzirea vremii, jandarmii montani din Rodna vin in sprijinul Administratiei Parcului National Muntii Rodnei pentru a usura orientarea turistilor atunci cand se afla in arealul protejat de lege.

           Joi 07 aprilie a.c., intre orele 08.00 -16.00, sg. maj. Iosif Bindiu si sg. maj. Liviu Cicioc din cadrul Postului de Jandarmi Montan Rodna au acordat sprijin agentilor de teren ai Administratiei Parcului National Muntii Rodnei pentru transportarea si montarea unui panou informativ in arealul Parcului National Muntii Rodnei, pe traseul turistic Valea Blaznei - Varful Ineu, la cota 1.500 m in zona numita "Stanca Catelei".

        Jandarmii montani recomanda turistilor sa nu urce pe munte fara echipament corespunzator, sa nu se abata de la traseele marcate deoarece vizibilitatea este redusa in aceasta perioada din cauza cetii si exista riscul ratacirii si sa respecte regulile de vizitare a Parcului National Muntii Rodnei expuse pe panourile informative.

 

Misiuni ale jandarmilor la sfarsit de saptamana

             Vineri, 8 aprilie a.c., jandarmii vor asigura masurile de ordine publica la manifestarile specifice prilejuite de Ziua Internationala a Romilor, care vor fi organizate atat in municipiu cat si la Lechinta.

            Sambata 9 aprilie a.c., jandarmii se vor din nou la datorie cand vor asigura masurile de ordine publica la actiunea "Crosul Gabriela Szabo" care va fi organizat pe raza municipiului Bistrita.


    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN 

?

0 comentarii2870 vizualizări08 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0