Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 07 Martie 2021 - 12752 vizitatori azi
Campania de donare de sange - "Donez din dragoste de tara".

Militari din cadrul Brigazii 81 Mecanizata General GRIGORE BALAN" participa in perioada 7-11 noiembrie 2016, la campania de donare de sange "Donez din dragoste de tara". Aceasta campanie este initiata de catre Ministerul Apararii Nationale si isi propune atat cresterea rezervelor din Centrele de Transfuzie Sanguina prin contributia donatorilor din sistemul militar, cat si sensibilizarea opiniei publice cu privire la importanta donarii de sange. Acest produs biologic vital este nepretuit avand in vedere ca, deocamdata, nu s-a descoperit un inlocuitor al sangelui, iar daruirea lui vine in sprijinul salvarii de vieti omenesti.

Militari voluntari din garnizoanele Bistrita si Prundu Bargaului, doneaza in perioada mentionata, sange, cu speranta ca gestul lor umanitar va salva multe vieti omenesti, va aduce un dram de speranta si va alina suferinte.

Campania "Donez din dragoste de tara", care are loc in contextul manifestarilor dedicate sarbatoririi Zilei Veteranilor, se va desfasura, la nivelul garnizoanelor Bistrita si Prundu Bargaului, in cadrul Centrului de Transfuzie Sanguina Judetean Bistrita - Nasaud.

 

 

Text: Locotenent colonel Cristian Maris

Foto: Caporal Robert Pop.

0 comentarii3360 vizualizări11 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0