Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
Jandarmi pentru o zi! Cd-uri contrafacute scoase la vanzare.

Jandarmii bistriteni au fost gazdele a trei elevi aflati in clasa a XI a, la Liceul cu Program Sportiv Bistrita, care s-au aflat in compania cadrelor militare din Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud. Miercuri, 16 noiembrie a.c., au aflat cum e sa fii jandarm: Andreea Coptil, Gianina Moldovan si Vladut Florea, insotiti de doamna diriginta Calina Fiscutean.

          In cadrul proiectului educativ Terre des homes - Ziua Stafetei 2016, elevii si-au exprimat dorinta de a deveni jandarmi, ca urmare acestia au petrecut cateva ore in mijlocul jandarmilor pentru a vedea daca si-au ales bine viitoarea meserie.

           Pe parcursul zilei, acestia au fost familiarizati cu principalele misiuni ale jandarmilor, au imbracat echipamentul de interventie, au efectuat un tur al unitatii si au participat la propriu, in prima linie, la o simulare a unei misiuni de restabilire. Totodata tinerii au facut cunostinta si cu cainii de serviciu ai Jandarmeriei bistritene.

          Pentru a vedea cum reusesc jandarmii sa faca fata misiunilor, tinerii au vizitat atat sala dedicata pregatirii teoretice dar si sala de antrenamente, unde jandarmii efectueaza orele de pregatire fizica.

          La finalul activitatii, cei trei elevi s-au aratat incantati de timpul petrecut alaturi de jandarmi si au declarat ca doresc in continuare sa le devina colegi iar acum ii percep pe acestia ca fiind eroi.

            De asemenea acestora  le-a fost inmanata cate o diploma pentru interesul manifestat fata de institutia Jandarmeriei si misiunile pe care aceasta le desfasoara zilnic pentru linistea cetatenilor.

 

.

            

Cd-uri contrafacute scoase la vanzare in piata din orasul Beclean - confiscate de jadarmi!

             Jandarmii din cadrul Plutonului Beclean aflati intr-o actiune de patrulare s-au sesizat din oficiu la vederea unui barbat care oferea spre comercializare compact discuri si DVD-uri fara a detine holograma emisa de ORDA Romania, conform prevederilor legale in vigoare.

              Avand in vedere faptul ca nu erau respectate prevederile Legii nr. 8 din 1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, art. 139^6, acestea au fost ridicate in vederea continuarii verificarilor. Cele 23 de CD-uri si DVD-uri contineau filme, jocuri, harti pentru GPS si muzica.

              Pe numele  barbatului de 47 de ani, au fost intocmite actele de sesizare pentru infractiunea de comercializare de CD-uri si DVD-uri fara a avea holograma emisa de ORDA Romania. Documentele au fost inaintate Politiei Orasului Beclean pentru continuarea cercetarilor.

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii3766 vizualizări17 noiembrie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0