Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 09 Martie 2021 - 15010 vizitatori azi
"Micul padurar" ... confiscat de jandarmii bistriteni!

Jandarmii bistriteni continua actiunile specifice privind prevenirea si combaterea delictelor silvice la nivelul judetului. Misiunile specifice au fost executate pe Valea Budacului. Numai pe aceasta linie au fost aplicate, in seara zilei de 21 noiembrie a.c., 5 sanctiuni, in valoare de 9.000 de lei.

Sanctiunile au fost aplicate de jandarmi pentru: transport de material lemnos fara documente legale, ridicarea de resturi de exploatare din fondul forestier fara drept si refuzul de a transporta materialul lemnos confiscat la locul indicat de agentul constatator in conformitate cu prevederile legii 171 din 2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice.

         Materialul lemnos a fost confiscat si predat Ocolului Silvic Dealu Negru iar motoferastraul pe care se era inscriptionat "Micul padurar" si care era folosit la taierea materialului lemnos, a fost confiscat de jandarmi conform prevederilor legale in vigoare.


Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii3262 vizualizări22 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0