Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 04 Martie 2021 - 22158 vizitatori azi
Alimente sustrase de doi minori dintr-un magazin.

Doi saci cu cartofi, doua baxuri de bicarbonat, cinci cofraje cu oua, ulei si ale alimente au fost sustrase de doi minori dintr-un magazin.  Jandarmii bistriteni au fost sesizati despre producerea unui furt intr-un magazin de pe strada Rodnei din municipiul Bistrita.

             Oamenii legii au intervenit imediat la fata locului si au constatat faptul ca autorii sunt doi minori de doar 9, respectiv 12 ani si au sustras din magazin produse alimentare diverse: doi saci cu cartofi (30 kg), cinci cofraje cu oua (150 buc), patru sticle ulei, doua baxuri de bicarbonat, 20 plicuri cafea, doua pungi cu cafea (2 kg) si o cutie de biscuiti. De asemenea acestia au mai sustras si doua seturi de cani, a cate 3 bucati fiecare.

              Jandarmii au intocmit pe numele celor doi minori, in prezenta parintilor, actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost inaintate politiei pentru continuarea cercetarilor.

             Valoarea tuturor produselor se ridica la 209 lei, iar prejudiciul a fost recuperat de catre partea vatamata.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii3066 vizualizări23 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0