Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 4878 vizitatori azi
Peste 4.000 de lei amenzi aplicate si minori surprinsi in timp ce sustrageau diverse produse.

In perioada 01-04 decembrie a.c., jandarmii bistriteni au executat actiuni privind prevenirea si combaterea faptelor antisociale la nivelul judetului. De la inceputul lunii decembrie fost aplicate 23 de sanctiuni, din care 16 amenzi in valoare de 4.300 de lei si 7 avertismente scrise.

           Sanctiunile au fost aplicate pentru pentru abateri de la legislatia legala in vigoare privind ordinea si linistea publica: adresarea de injurii, apelare nejustificata la 112, provocarea si participarea la scandaluri, cersetoria, indemnarea minorilor de a savarsi acte de vagabondaj si de a cersi, tulburarea ordinii publice, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat si deteriorarea unor bunuri publice.

          Un fapt ingrijorator il reprezinta depistarea, intr-o perioada scurta de timp, a unor minori care sustrageau diverse produse, (cosmetice, produse alimentare, dulciuri, hrana pentru animale, etc.) din magazine diferite. Conform reglementarilor legale in vigoare pe numele celor in cauza s-au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de furt.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii2947 vizualizări05 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0