Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 06 Martie 2021 - 6152 vizitatori azi
Jandarmeria sprijina autoritatile locale pentru prevenirea faptelor de natura antisociala in mediul rural!

           Duminica, 10 aprilie a.c., ofiteri si subofiteri din cadrul Compartimentului Prevenirea si Combaterea Criminalitatii s-au aflat in mijlocul cetatenilor din localitatea Pietris unde au fost puse in discutie problemele cu care se confrunta acestia privind unele fapte de natura antisociala. Avand in vedere increderea localnicilor in institutia Jandarmeriei, la solicitarea cetatenilor, reprezentatii primariei au organizat o intalnire intre cetateni si jandarmi cu scopul prevenirii faptelor de incalcare a prevederilor legale in vigoare.

            Intalnirea s-a desfasurat la Caminul Cultural intre orele 16.00 - 21.00, la fata locului fiind prezenti si reprezentanti ai Postului de Politie din localitate.

           Temele abordate s-au referit la pasunatul ilegal, taierea ilegala a padurilor, aspecte privind violenta dar si masuri legale ce pot fi luate de fortele de ordine in cazul savarsirii unor fapte de natura ilegala.

           In fata celor prezenti au expus temele specifice maior Ovidiu Cott si plutonier adjutant Marius Rebrean - compartimentul Prevenirea si Combaterea Criminalitatii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud.       

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

1 comentariu2303 vizualizări11 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0