Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 02 Martie 2021 - 138 vizitatori azi
TRECERE IN REZERVA - COLONEL IOAN VASIES.

In data de 6 decembrie, pe platoul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", a avut loc ceremonia prilejuita de trecere in rezerva a sefului de stat major al brigazii, domnul colonel Ioan Vasies. Activitatile au debutat cu acordarea onorului comandantului brigazii - colonel Iulian Berdila, salutul Drapelului de Lupta, trecerea in revista a garzii de onoare, salutul formatiei si intonarea Imnului National al Romaniei.

S-a dat citire ordinului de trecere in rezerva a ofiterului, urmat de prezentarea mesajului ministrului apararii nationale, in care i se aduc multumiri pentru activitatile desfasurate cu daruire si resposabilitate si se transmit felicitari pentru rezultatele obtinute.

In semn de apreciere si recunostinta pentru eforturile depuse, ofiterul a primit o placheta cu sigla brigazii, un steag de identificare al marii unitati, o diploma de excelenta si un album foto cu aspectele reprezentative surprinse pe timpul activitatilor din cariera acestuia.

In cuvantul sau, domnul colonel Ioan Vasies a subliniat faptul ca respecta vechea generatie si are incredere in generatia tanara.

A fost un moment emotionant si uram pe aceasta cale colegului nostru multa sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei dragi.

 

 

Text: Locotenent colonel Cristian MARIS

Foto: Caporal Robert POP

 

 

0 comentarii4235 vizualizări07 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0