Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 9130 vizitatori azi
Cupa Libertatii - Sportul Elibereaza Spiritul.

Miercuri, 07 decembrie 2016, la sala de sport a Grupului Scolar Forestier din Bistrita, a avut loc "Cupa Libertatii - Sportul Elibereaza Spiritul" editia a treia, competitie locala de minifotbal, cu participarea unei echipe formate din persoane private de libertate aflate in custodia Penitenciarului Bistrita, categoria tineri, alaturi de echipe formate din elevi ai liceelor din municipiu.

Unitatile de invatamant participante au fost Liceul cu Program Sportiv, Grup Scolar Agricol, Colegiul Tehnic INFOEL Bistrita, Colegiul National Liviu Rebreanu si Grup Scolar Forestier.

Organizarea si desfasurarea evenimentului sportiv s-a bucurat de sprijinul Inspectoratului Scolar Bistrita-Nasaud si a Grupului Scolar Forestier.

Prin aceasta actiune s-a dorit sensibilizarea opiniei publice cu privire la problematica persoanelor care executa sanctiuni privative de libertate, prin actiuni ce implica participarea actorilor sociali.

 

 

Subcomisar de penitenciare Cosmin PARAUAN

Purtator de cuvant

 

 Telefon: 0263/238.175

 e-mail: cosmin.parauan@anp.gov.ro

 

 

0 comentarii3626 vizualizări08 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0