Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 8958 vizitatori azi
Doua infractiuni si amenzi in valoare de 4.800 lei constatate de jandarmi in ultimele zile.

Jandarmii bistriteni au fost sesizati cu privire la prezenta unor tineri in incinta unei scari de bloc de pe strada Mesteacanului din municipiul Bistrita. Locatarii au sesizat jandarmii deoarece au constatat faptul ca cei doi intentionau sa sustraga mai multe bunuri, pe care ulterior ar fi vrut sa le comercializeze. Pe numele celor doi minori de 17 ani au fost intocmite actele de sesizare pentru tentativa la infractiunea de furt, conform art. 229 Cod  Penal.

       Totodata, jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita, au intervenit si in cazul producerii unui furt intr-un magazin aflat pe Calea Moldovei. In cauza a fost surprinsa o femeie de 36 de ani care a ales de rafturi mai multe produse atat alimentare cat si nealimentare. Pe numele femeii jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228, Cod Penal, acte care au fost inaintate politiei pentru continuarea cercetarilor.

           De asemenea, au mai fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 4.800 de lei, pentru abateri de la legislatia legala in vigoare privind tulburarea ordinii publice, impiedicarea organelor de ordine sa isi exercite atributiile, cersetorie, adresarea de injurii conform prevederilor legii nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Totodata, a fost constatata si insusirea de material lemos fara drept, in conformitate cu prevederile legii 171 din 2010 actualizata, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice.

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii3283 vizualizări13 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0