Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
A fost inundata partea carosabila a drumului national DN 17D.

Astazi, 14 decembrie, in jurul orei 16.30, in localitatea Fiad, comuna Telciu, ca urmare a formarii unui zapor de gheata pe raul Salauta de aprox. 300 m, a fost inundata partea carosabila a drumului national DN 17D. S-a intervenit cu forte si mijloace specifice de catre Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta a comunei Telciu, Serviciu Voluntar pentru Situatii de Urgenta a comunei Telciu si Sectia de Drumuri Nationale Bistrita-Nasaud. Interventia a avut ca rezultat largirea albiei raului in proportie de 80%, apa s-a retras in matca, in jurul orei 17.50 circulatia pe drumul national fiind reluata.

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Comunei Telciu monitorizeaza situatia pe tot parcursul noptii. Echipa pirotehnica din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita al judetului Bistrita-Nasaud sa deplasat la fata locului si a evaluat situatia, si in functie de evolutia acesteia, in cursul zilei de maine 15 decembrie, la o ora anuntata in prealabil, va actiona pentru distrugerea zaporului si alte masuri specifice pentru sprijinirea populatiei.

Totodata, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita- Nasaud monitorizeaza situatia operativa din teren pe toate cursurile de apa din judet si este pregatit sa aloce resursele necesare in caz de nevoie.

 

 Persoana de contact:

  purtator de cuvant - maior Ioan Budurlean    

 

.

Foto - arhiva 

0 comentarii2947 vizualizări14 decembrie 2016




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0