Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 07 Aprilie 2020 - 14926 vizitatori azi
Incendiu cabana lemn - municipiul Bistrita.

Doua echipaje de stingere cu autospeciale de interventie si un echipaj de prim ajutor SMURD au actionat, in aceasta noapte, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o cabana din lemn situata in cartierul Sigmir, municipiul Bistrita.

Evenimentul a fost anuntat la ora 03.00, iar la fata locului echipajele de interventie au gasit imobilul construit din lemn, cuprins in totalitate de flacari inalte. Din fericire, nicio persoana nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. Interventia a avut un grad ridicat de dificultate dat de pozitionarea imobilului, intr-o zona greu accesibila, cu teren accidentat, echipajele de interventie ale Detasamentului de Pompieri Bistrita fiind nevoite sa realizeze un dispozitiv de interventie cu furtunuri intinse pe o distanta de aproape 300 m.

In urma incendiului, cabana a ars in proportie de aproximativ 90 %, pe o suprafata de cca. 50 - 60 mp.

Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un mijloc de incalzire locala nesupravegheat ori supraincalzit - jar sau scanteie dintr-un semineu folosit cu cateva ore inainte.

 

INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA".

0 comentarii3325 vizualizări17 ianuarie 2017
rss 2.0
rss 2.0