Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 6538 vizitatori azi
Jandarmii sunt prietenii celor care respecta legea si la Piatra Fantanele!

Marti 12 aprilie a.c. seful Postului de Jandarmi Montan Piatra Fantanele, plutonier major Daniel Buhai s-a aflat in mijlocul elevilor Scolii Generale din localitate unde a stat de vorba cu elevii si parintii acestora. Intalnirea face parte din activitatile de prevenire cuprinse in Programul intitulat sugestiv: "Jandarmul, prietenul celor care respecta legea!".

La intalnire au luat parte elevi din clasele I-VIII, invatatori, profesori si diriginti dar si parinti, temele abordate fiind legate atat de prevenirea violentei in unitatile de invatamant cat si prevenirea consumului de droguri, substante halucinogene sau etnobotanice. De asemenea au fost abordate in discutia cu parintii aspecte legate de comportamentul acestora fata de profesori in anumite circumstante.

Astfel de intalniri sunt organizate frecvent la nivelul judetului Bistrita Nasaud dar si in municipiu, fiind de un real folos atat elevilor, profesorilor cat si parintilor, in lupta impotriva violentei sau a consumului de substante interzise in unitatile de invatamant.


    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN 

0 comentarii2191 vizualizări13 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0