Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 03 Martie 2021 - 9484 vizitatori azi
Pescuitul ilegal sanctionat de jandarmi.

Jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita au fost solicitati sa intervina miercuri dupa-amiaza in jurul orei 17.00, pe malul raului Sieu, unde trei barbati au fost vazuti pescuind fara a se afla in legalitate din acest punct de vedere.

Constatarea a fost facuta de Cristian Patru, administratorul Asociatiei Raului Sieu - ESOX. Acesta a observat ca cei trei, intentionau sa pescuiasca in apele raului folosindu-se de ustensile interzise de lege.

Odata ajunsi la fata locului, jandarmii i-au surprins pe malul raului pe Ionel B. de 38 de ani, Vasile C. si pe Grigore V. Ambii de 46 de ani, toti din satul Arcalia, comuna Sieu Magherus. Conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 23 din 2008, privind pescuitul si acvacultura, art. 59, lit. f, cei in cauza au fost sanctionati cu minimul prevazut de actul normativ amintit, adica 600 de lei fiecare, sanctiunile contraventionale in astfel de cazuri putand ajunge pana la 1.000 de lei.


    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN 

0 comentarii2345 vizualizări14 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0