Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 5326 vizitatori azi
Nervi la...Judecatorie!

Jandarmii care asigura masurile de paza si protectie institutionala la Judecatoria orasului Nasaud s-au confruntat joi 14 aprilie a.c. cu doua cazuri de incalcare a legii in incinta cladirii.

In prima parte a zilei George G. de 38 de ani din localitatea Cosbuc, a tulburat ordinea si linistea celor care se aflau pe holurile judecatoriei si implicit a completului de judecata. Jandarmii l-au sanctionat pe cel in cauza cu 200 de lei amenda conform legii nr. 61 din 1991, republicata, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

In aceeasi zi Ioan P. de 77 de ani din Cartierul Liviu Rebreanu, aflandu-se in incinta Judecatoriei Nasaud a refuzat sa prezinte judecatoarei cartea de identitate conform procedurilor in vigoare si ca urmare aceasta a solicitat sprijinul jandarmilor care asigurau masurile de ordine si liniste publica in incinta institutiei. Deoarece se afla sub influenta bauturilor alcoolice, barbatul s-a opus procedurii de identificare si a tulburat bunul mers al procesului in cauza. Ba mai mult, a adus injurii si a proferat expresii jignitoare la adresa organelor de ordine si a institutiilor statului. Barbatul a fost sanctionat cu 500 de lei conform prevederilor aceluiasi act normativ amintit.


    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN 

0 comentarii2359 vizualizări15 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0