Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 27 Iulie 2021 - 14587
Doi jandarmi bistriteni - pe podium la Campionatul National de Culturism si Fitness.

112 sportivi din mai multe judete din tara, au participat la cel mai recent Campionat National  de Culturism si Fitness, organizat la Medias. Plutonierii Alexandru Sucutardean si Ciprian Purcari, au participat la aceasta competitie la doua categorii distincte: men physique -179 cm, respectiv men physique + 179 cm.

              Plutonier Alexandru Sucutardean, a ocupat locul I pe podium, obtinand medalia de aur la categoria sa, iar plutonier Ciprian Purcari cu toate ca s-a aflat la prima participare la un asemenea concurs, a ocupat locul II.

               Campionatul a reunit sportivi, atat femei cat si barbati, din mai multe judete ale tarii.

 

             Informatii suplimentare:

              Atat Alexandru Sucutardean cat si Ciprian Purcari au absolvit cursurile Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Falticeni si sunt incadrati la Detasamentul 1 Mobil Bistrita, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud.

             Cei doi se antreneaza zilnic la sala de sport, iar inaintea unui concurs important chiar de doua ori pe zi, Alexandru fiind mentorul colegului sau Ciprian.

             Pentru Alexandru, acesta este cel de-al patrulea premiu obtinut in mai putin de 1 an. In septembrie 2016 a ocupat locul 3 la Cupa Federatiei Romane de Culturism si Fitness de la Bistrita, locul 3 la Campionatul International de la Dej si locul I la Cupa Romaniei.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii4459 vizualizări09 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0