Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Turisti blocati pe drumul spre Valea Blaznei sprijiniti de jandarmii montani Rodna.

Doua persoane care doreau sa ajunga la Valea Blaznei in dupa-amiaza zilei de duminica, 19 martie a.c., au ramas blocati cu autoturismul pe traseu, cauzele fiind provocate de o defectiune tehnica.

         Avand in vedere faptul ca nu au mai putut misca autovehiculul de pe loc, acestia se aflau in imposibilitatea de a-si continua drumul. In zona inca mai este zapada, stratul masoara aproximativ 10 cm, iar jandarmii montani care se aflau in patrulare in zona, i-au sprijinit in sensul scoaterii autoturismului in afara drumului si conducerii acestora la Valea Blaznei, unde au putut solicita sprijin de la o firma specializata de tractari auto.

       Cele doua persoane, un barbat din Nepos si o femeie din Resita, au fost condusi la complexul turistic din Valea Blaznei, unde se afla in siguranta, urmand ca dupa solicitarea unui sprijin de specialitate sa isi poata continua drumul.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2730 vizualizări20 martie 2017




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0