Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 04 Martie 2021 - 18600 vizitatori azi
Zona Big din municipiul Bistrita ocupata de jandarmi!

"Saptamana Jandarmeriei bistritene" a demarat la Bistrita, marti 28 martie, la ora 12.00, cu un Punct de Informare la Big, unde au fost organizate ateliere de prezentare a materialelor, autovehiculelor si a tehnicii din dotarea jandarmilor in misiuni.

        Pentru aproximativ trei ore, atat cei mari cat mai ales cei mici au luat cu asalt zona in care se aflau jandarmii si au probat pe rand castile si vestele antiglont, materialele din dotarea jandarmilor si au petrecut cateva momente pe atv-ul Jandarmeriei montane sau in masina de interventie a oamenilor legii.

      Nu au lipsit nici momentele de afectiune aratate partenerilor de incredere ai jandarmilor: Sacha, Dona sau Zara.

     "Saptamana Jandarmeriei bistritene" continua si miercuri 29 martie, la Beclean. Toti cei interesati de activitatea jandarmilor vor putea sa ii intalneasca in zona centrala a orasului, unde intre orele 12.00 - 15.00 va fi organizat un punct de informare.

        Ziua Jandarmeriei Romane va fi sarbatorita la Bistrita luni 3 aprilie, de la ora 12.00, pe pietonalul Liviu Rebreanu, moment care constituie punctul culminant al activitatilor premergatoare organizate cu acest prilej. Astfel, la implinirea a 167 de ani de la infiintarea acestei arme, va fi organizat un ceremonial militar specific, vor fi expuse tehnica si autovehiculele aflate in dotarea inspectoratului si vor fi organizate exercitii demonstrative atractive destinate publicului larg.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

0 comentarii3332 vizualizări28 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0