Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 1956 vizitatori azi
Jandarmii bistriteni s-au aflat in mijlocul cetatenilor, in Parcul central al orasului Beclean!

"Saptamana Jandarmeriei bistritene" a continuat miercuri, 29 martie a.c., de la ora 12.00, cu un nou Punct de Informare  organizat in orasul Beclean. Timp de cateva ore, cetatenii de toate varstele au vizitat zona in care s-au aflat jandarmii iar cei mai tineri au probat pe rand castile si vestele antiglont, materialele din dotarea jandarmilor si au petrecut cateva momente pe atv-ul Jandarmeriei montane sau in masina de interventie a oamenilor legii.

      Nu au lipsit nici exercitiile demonstrative organizate cu Sacha, Dona sau Zara, acestea fiind unele din cele mai gustate momente pregatite pentru vizitatori.

        Ziua Jandarmeriei Romane va fi sarbatorita la Bistrita luni 3 aprilie, de la ora 12.00, pe pietonalul Liviu Rebreanu, moment care constituie punctul culminant al activitatilor premergatoare organizate cu acest prilej. 

          Astfel, la implinirea a 167 de ani de la infiintarea acestei arme, va fi organizat un ceremonial militar specific, vor fi expuse tehnica si autovehiculele aflate in dotarea inspectoratului si vor fi organizate exercitii demonstrative atractive destinate publicului larg.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

0 comentarii3437 vizualizări29 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0