Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 19722 vizitatori azi
Borseta cu bani, acte si carduri, gasita de un jandarm pe strada N. Titulescu din Bistrita.

In aceasta dimineata, in jurul orei 07.50, plt. adj. Butiu Cristian se indrepta catre serviciu cand pe trotuar a zarit o borseta de culoare neagra (18/25 cm). Imediat acesta si-a anuntat superiorii. In borseta se aflau peste 1.600 lei, carduri, actele personale si documente fiscale ale firmei la care lucreaza.

          Imediat ce a ajuns la serviciu, jandarmul in prezenta a doi martori a deschis borseta si s-a realizat un inventar a tuturor obiectelor aflate in interiorul acesteia.

          In urma verificarilor efectuate la Inspectoratul de Politie Judetean, s-a aflat ca un barbat tocmai facuse o sesizare in acest sens. Imediat s-a luat legatura cu cel pagubit, care a fost chemat pentru a i se preda borseta pierduta cu cateva ore mai devreme. Barbatul a verificat continutul acesteia si a declarat ca nu spera sa o mai gaseasca, cu atat mai mult cu cat acolo se afla salariul sau dupa o luna de munca. Borseta a fost predata proprietarului pe baza de proces verbal iar acesta este fericit ca si a recuperat integral toate lucrurile si actele pe care nu credea ca o sa le mai gaseasca vreodata.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii3542 vizualizări30 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0