Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 03 Martie 2021 - 40260 vizitatori azi
Cupa Presei la Tir - editia a XIII a - 2017.(30 de poze)

Ca in fiecare an, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Romane a fost organizata in poligonul Livezile, activitatea destinata reprezentantilor mass-media locale si centrale: Cupa Presei la Tir. Editia din acest an a adus surprize din cele mai placute atat pentru cei mai merituosi tragatori cat si pentru cei care au participat pentru prima data la o astfel de activitate.

          Dupa executarea sedintelor de tragere, clasamentul final arata astfel:

          Femei:

        -  locul I - Ana Iuliana Stefanel - Bistriteanul.ro;

        - locul II - Cristina Bugnar - Radio Somes;

        -  locul III - Iulia Stupinean - Radio Somes.

          Barbati:

        - locul I - Emil Iustian Sandor - TV Bistrita;

        - locul II - Vlad Gavrila - Bistriteanul.ro;

        - locul III - Ioan Lazar - Rasunetul;

         Nu au lipsit nici mentiunile care au fost acordate celor care mai trebuie sa se antreneze putin in acest sens.

         Astfel, au fost acordate si cinci mentiuni speciale:

        "Este nevoie de perseverenta!" - a fost mentiunea atribuita reprezentantei postului de televiziune  As Tv Bistrita - Cristina Vlasa, impreuna cu un dispozitiv aditional de antrenament.

        "Sa cresti mare" a fost urarea adresata lui Marius Chiuzan de la BistritaNews (n.r.- cu 32 de puncte din 50 acesta s-a clasat doar pe locul 4 la barbati)

        "Paste Fericit" i s-a urat Lianei Muresan de la Gazeta de Bistrita.

          La concluzia ca..."La tati  ni-i greu" a ajuns la final jurnalistul Claudiu Olinca, reprezentantul Radio Balada, iar diploma cu mentiunea: "Muzicianul competitiei" i-a revenit lui Cristian Berari de la As Tv Bistrita.

          Reprezentantii mass-media care au participat la aceasta activitate au fost incantati organizarea activitatilor, de premiile si mentiunile primite si au declarat ca asteapta cu nerabdare si editia de anul viitor.

        Activitatile dedicate Zilei Jandarmeriei Romane de anul acesta vor culmina, luni 3 aprilie a.c., de la ora 12.00 pe Pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrita unde va fi organizat un ceremonial militar specific, vor fi expuse tehnica si autovehiculele aflate in dotarea inspectoratului si vor fi organizate exercitii demonstrative atractive pentru publicul larg.

         Nu vor lipsi de la activitati ciinii de serviciu ai Jandarmeriei bistritene care se bucura mereu de o atentie deosebita in randul celor prezenti la aceste activitati. 

 

 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

 

Foto - Bistritanews.ro

 

0 comentarii4585 vizualizări30 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0