Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 62 vizitatori azi
Un jandarm aflat in timpul liber a ajutat la gasirea unei posete furate unei doamne pe strada.

Sg. maj. Boca Ioan, se deplasa marti, 04 aprilie a.c., pe strada Toamnei din municipiul Bistrita, cand a  fost sesizat de catre o persoana de sex feminin, (vanzatoare la un magazin din zona), ca unei doamne i-a fost sustrasa poseta de catre doi tineri. Dupa ce a aflat detalii privind semnalmentele celor doi faptasi, tanarul a pornit in cautarea celor doi, deoarece spera sa ii intalneasca in imediata apropiere, fapta petrecandu-se cu doar cateva minute inainte. Femeia in cauza i-a spus jandarmului ca a sunat si la 112 sa reclame fapta.

          Jandarmul a zarit dupa cativa pasi un tanar care corespundea semnalmentelor indicate de persoana vatamata. Era vorba de un minor de 12 ani care s-a speriat cand a fost luat la intrebari si a reclamat faptul ca nu el a sustras poseta ci varul sau care s-a ascuns dupa un gard. Urmarindu-l jandarmul a reusit sa il prinda pe faptas si sa il imobilizeze, moment in care la fata locului a ajuns si un echipaj de Politie.

             Astfel, persoana a fost predata echipajului, a fost identificata, fiind vorba de un tanar de 17 ani, iar la un control corporal, asupra sa au fost gasite obiectele aflate in poseta si suma de 120 de lei, care au fost predate integral persoanei vatamate.        

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

1 comentariu3801 vizualizări05 aprilie 2017
rss 2.0
rss 2.0