Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 28 Februarie 2021 - 24544 vizitatori azi
Un barbat si-a recuperat calul pierdut cu sprijinul jandarmilor montani Rodna.

Jandarmii montani care se aflau ieri dimineata intr-o actiune de patrulare pe unul din traseele turistice din Muntii Rodnei, au intalnit in zona numita Valea Cartibav, un barbat din localitatea Sant, care isi cauta animalul, proprietate personala, (o iapa pe care o detinea de aproximativ 3 ani), care s-a ratacit in zona mentionata.

         Dupa ce au aflat despre acest lucru, jandarmii montani au pornit in cautarea acesteia cu scopul de a-l ajuta pe barbat sa o gaseasca. Disperarea barbatului era cu atat mai mare cu cat aceasta este gestanta, iar valoarea unui asemenea exemplar se ridica la aproximativ 4.000 de lei.

           Avand in vedere cunoasterea foarte buna a zonei de responsabilitate, jandarmii au gasit animalul in mai putin de doua ore, cu toate ca stapanul o cauta deja de mai bine de 17 ore.

           Animalul a fost predat proprietarului in siguranta, dupa ce a fost recuperat de la mai bine de 5 km de zona unde s-a pierdut si anume in Pasul Cucureasa, inspre Lunca Ilvei.

 

 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii3822 vizualizări05 aprilie 2017
rss 2.0
rss 2.0