Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 02 Octombrie 2020 - 2928 vizitatori azi
Accident rutier cu patru victime decedate la Telciu.

Un accident rutier deosebit de grav a fost anuntat prin numarul unic de urgenta 112, luni, 17 aprilie a.c., la ora 00.32. La locul solicitarii au fost directionate doua echipaje SMURD ( #TIM si #EPA Nasaud), un echipaj de descarcerare si doua echipaje de la Serviciul de Ambulanta Judetean Bistrita-Nasaud .

 Initial au fost anuntate trei victime ramase incarcerate intr-un autoturism intrat in coliziune cu un stalp de electricitate, de pe marginea partii carosabile. In momentul in care echipajele de salvatorii au ajuns la locul indicat, au gasit cinci victime de sex masculin ramase incarcerate, dintre care patru inconstiente. 

 Interventia a avut un grad ridicat de dificultate, dat de faptul ca stalpul si firele de electricitate rupte in urma impactului au cazut pe caroseria autoturismului si pe partea carosabila si au ingreunat interventia echipajelor de salvatori.

 Cele patru victime inconstiente, cu varste cuprinse intre 19 si 36 de ani, au fost extrase si predate echipajelor medicale. Doua victime prezentau leziuni incompatibile cu viata, iar pentru celelalte doua victime au fost incepute manevrele de resuscitare. Din pacate, dupa mai bine de 45 de minute de aplicare a manevrelor de resuscitare, echipajele medicale au fost nevoite sa constate decesul celor patru victime, la locul accidentului.

 A cincea victima, un tanar in varsta de 16 ani, a fost extras prin luneta autoturismului, constient, cu leziuni si traumatisme, mai ales in zona membrelor inferioare. Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD l-a transportat la UPU SMURD Bistrita pentru investigatii medicale suplimentare.

 

ISU BN.

0 comentarii4291 vizualizări17 aprilie 2017
rss 2.0
rss 2.0