Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 06 August 2021 - 14587
Dosar penal de Pasti, la iesirea de la club!

In noaptea de 16 spre 17 aprilie a.c., la iesirea de la unul din cluburile din municipiu, pe fondul izbucnirii unui scandal, doi barbati de 28, respectiv 35 de ani, i-au aplicat lui B.I. de 23 de ani  mai multe lovituri. Jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita au intervenit la fata locului, au aplanat scandalul iar pe numele celor doi barbati: O.C., respectiv P.P., au fost intocmite actele de sesizare conform art. 180, Cod Penal, pentru infractiunea de loviri sau alte violente. Actele au fost predate Politiei conform procedurilor legale in vigoare, pentru continuarea cercetarilor.

 De asemenea, pe perioada sarbatorilor jandarmii au mai constatat si fapte de natura contraventionala, fiind aplicate sanctiuni de 1.300 de lei si avertismente scrise. Au fost sanctionate: consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat, adresarea de cuvinte si expresii jignitoare, constituirea unui grup de persoane cu scopul de a deranja si de a savarsi acte de vagabondaj, tulburarea ordinii publice, respectiv nesupravegherea minorilor in savarsirea unor acte de cersetorie, conform art. 2, lit. 1, 2, 25, respectiv 33 din legea nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan. 

0 comentarii4620 vizualizări18 aprilie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0