Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 25 Mai 2020 - 7548 vizitatori azi
Detinuti din Penitenciarului Bistrita au participat la o intalnire cu ultramaratonistul Tibi Useriu.

Miercuri, 03 mai 2017, peste o suta de detinuti aflati in custodia Penitenciarului Bistrita au participat la o intalnire la clubul unitatii cu ultramaratonistul Tibi Useriu. In considerarea puterii de influentare comportamentala pe care o au exemplele de succes din comunitate pentru persoanele private de libertate, domnul Tibi Useriu a punctat valentele formative ale sportului in planul personalitatii si i-a incurajat pe cei prezenti in continuarea practicarii sportului, pentru dobandirea unui tonus psihic optim.

Activitatea s-a desfasurat in cadrul proiectului De vorba cu personalitatile locale, proiect demarat la nivelul sistemului penitenciar romanesc, care presupune derularea de intalniri intre persoanele din detentie si personalitati recunoscute pe plan local, ce pot impartasi din experienta proprie de viata si pot constitui modele comportamentale autentice.

 

Subcomisar de penitenciare Cosmin PARAUAN

Purtator de cuvant

 

 

Telefon: 0263/238.175

 e-mail: cosmin.parauan@anp.gov.ro

 

0 comentarii3696 vizualizări04 mai 2017




rss 2.0
rss 2.0